Internaționalul moldovean Virgiliu Postolachi a fost eroul echipei CFR Cluj în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe din Superliga româneacă de fotbal. Atacantul a înscris două goluri și i-a salvat pe „feroviari”, care au încheiat la egalitate partida, scor 3-3.

Spectacolul din Gruia a început cu golul oaspeților, marcat de Marius Coman în prima repriză. După pauză, CFR a egalat prin Mohammed Kamara, însă gruparea Sepsi nu s-a lăsat intimidată.

Denis Ciobotariu și Florin Ștefan au înscris câte un gol și se părea că covăsnenii vor pleca acasă cu cele trei puncte, însă, moldoveanul Virgiliu Postolachi a fost de altă părere. Mai întâi el a redus din diferență în minutul 86, iar apoi a egalat în minutul 90+3.

„Mă bucur pentru mine, dar și pentru echipă, că am obținut un punct, dar știți că la CFR ne dorim întotdeauna victorie. A fost un meci greu, dar s-a văzut că echipa nu se lasă, se bate până în ultimul minut”, a spus după meci Postolachi.

Sunt primele goluri marcate de Postolachi la CFR Cluj. El a ajuns la această echipă în vară și de atunci a jucat șapte meciuri.

sursa