Un accident grav s-a produs duminică noaptea, în satul Brăviceni din raionul Orhei. O motocicletă electrică de tip cvadraciclu s-a lovit violent cu o mașină.

În urma impactului, șoferul care conducea cvadraciclul a scăpat nevătămat, iar pasagerul acestuia a fost rănit grav. Potrivit familiei, băiatul este în comă.

Mai mult, familia victimei spune că, pentru a scăpa basma curată, șoferul care s-ar face vinovat de producerea accidentului dă vina pe pasager, care se află în spital și se zbate între viață și moarte.

Acum familia victimei cere ajutor și roagă persoanele care au fost martore la cele întâmplate și dețin imagini video să le ofere pentru a putea demonstra cine era cu adevărat la volan și cine se face vinovat de accident.

„Avem un accident grav, băiatul este în stare gravă în spitalul din Orhei. Tânărul care a condus cvadraciclul și se face vinovat de accident dă vina pe pasager, care se află între viață și moarte, nu are șanse de viață. Familia celui care era la volan a spus la Poliție că pasagerul conducea, este bogată și a reușit să șteargă videoul de pe camerele de supraveghere din sat, unde se vede că el stătea la volan. Venim cu rugămintea, poate cineva are video și o să ne dea dovada să se vadă cine stătea la volan, să se ia măsuri”, a menționat familia victimei pentru newtv.md.

sursa