O adolescentă din municipiul Chișinău în vârstă de 17 ani a fost reținută pentru 72 de ore după ce ar fi înjunghiat mortal un bărbat.

Totul s-a produs în amiaza zilei de ieri, 16 septembrie, în jurul orei 12:22, într-un apartament de pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al Capitalei.

S-a stabilit că ar fi vorba despre o adolescentă în vârstă de 17 ani. În circumstanțe încă necunoscute, fata i-ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit în regiunea abdomenului unui bărbat în vârstă de 42 de ani.

În urma traumatismelor grave, bărbatul a decedat pe loc până la venirea ambulanței, iar adolescenta a fost reținută de oamenii legii pentru 72 de ore.

Ofițerii de investigații din cadrul IP Botanica urmează să stabilească toate circumstanțele în care a fost ucis bărbatul, dar și mobilul crimei.

De menționat că fata închiria apartamentul bărbatului. Aceasta a declarat oamenilor legii că bărbatul ar fi încercat să o violeze. Mai mult, ea a spus că l-a înjunghiat de cinci ori cu un cuțit și își recunoaște vina.

sursa