Un bărbat de 41 de ani din raionul Ialoveni a fost reținut, după ce ar fi luat la bătaie doi polițiști. Potrivit cazului, oamenii legii interveniseră pentru documentarea unui caz de agresiune în familie.

„Puțin după miezul nopții, ora 00:10 polițiștii din Ialoveni au fost sesizați, precum că un bărbat din localitatea Costești este agresiv la domiciliu.

La fața locului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului, s-au deplasat doi angajați ai Inspectoratului de Poliție Ialoveni, care în timpul documentării au fost agresați verbal de agresorul familiar de 41 ani, tot acesta la un moment dat a aplicat și violența fizică asupra unui polițist.

În aceste circumstanțe, asupra agresorului au fost aplicate mijloace speciale și respectiv bărbatul a fost reținut pentru 72 ore.

Pe caz a fost inițiat un proces penal în baza art. 349 Cod Penal, pe faptul violenței săvârșite asupra unei persoane cu funcție de răspundere, totodată fiind inițiat și un proces penal pentru săvârșirea violenței în familie”, a declarat pentru UNIMEDIA, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco.

sursa