Un șofer de camion originar din Republica Moldova a decedat în urma unui accident rutier în Statele Unite ale Americii. Apropiații bărbatului au lansat o campanie de colectare de bani, necesari pentru a acoperi inclusiv costurile înmormântării moldoveanului.

Potrivit pulsmedia.md, totul s-a întâmplat la data de 4 septembrie. Iurie Chetrușca, în vârstă de 43 de ani, se afla în momentul accidentului la volanul unui camion de model Volvo 2023.

Investigația preliminară a arătat că, în timp ce acesta se deplasa, camionul a fost lovit din spate de un alt autovehicul. 

În urma impactului, mașina șoferului vinovat în producerea accidentului a început să ardă. De asemenea, și remorca camionului condus de moldovean a fost cuprinsă de flăcări. 

Acum, rudele bărbatului au lansat o campanie de colectare de bani. De menționat că moldoveanul are patru copii. Banii adunați vor fi „direct pentru sprijinul familiei sale, acoperind costurile înmormântării și ajutând la cheltuielile de trai pentru copiii săi pe măsură ce se adaptează la viața fără tatăl lor”.

Link pentru donație – aici.

sursa