Astăzi, 24 februarie, trupa Alternosfera a lansat un nou videoclip pentru piesa War Hymns.
Mesajul cântecului este foarte direct: “Opriți invazia. Nu războiului”.

Piesa a fost scrisă în urmă cu un an, dar din cauza invaziei Ucrainei care a început pe 24 februarie 2022, trupa a decis să amâne lansarea.

Astăzi, un an mai târziu, Alternosfera a lansat piesa și a făcut apel la “Opriți invazia și opriți războiul”.

Videoclipul piesei a fost filmat în Republica Moldova. Acesta a fost regizat de Serghei Kivriga, scris de Marcel Bostan și Serghei Kivriga, filmat de Evgheni Dedcov, cu Florin Persic Jr. în rolul principal.

Despre trupa Alternosfera

Show-uri mereu explozive, energie debordantă și un număr mare de fani prezenți la concerte, au făcut din Alternosfera un reper în muzica rock și alternativă din țara noastră. Trupa a susținut sute de concerte în România și Republica Moldova, lansând 6 albume. Printre cele mai cunoscute hituri se numără Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile, Bonjour Madame.

În 2022 Alternosfera a realizat prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian, o serie de concerte în cele mai frumoase săli de concert din România și Republica Moldova.

Trupa Alternosfera este: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoară – chitară; Serghei Aladin – chitară; Dmitri Costin – bas; Nick Russu – tobe.

sursa