Strigător la cer! Un profesor de educația fizică din orașul Ocnița a fost filmat în timp ce le ținea lecții de politologie elevilor din clasele liceale. Din filmuleț aflăm că dascălul este un susținător aprig al Maiei Sandu și face propagandă împotriva PSRM.

Potrivit înregistrării video, care a fost publicată de canalul de telegram Muligambia, proful le spune tinerilor că dacă ei nu vor merge la vot, atunci bătrânii le vor decide soarta. Culmea nesimțirii este că profesorul îi face pe oamenii în etate – idioți.

“Pe mine asta mă enervează, că idioții ăștia de 78-80 și ceva de ani, altfel nu le poți zice, se duc și votează și hotărăsc soarta voastră. Iaca ei hotărăsc soarta voastră pe cel puțin patru ani înainte. Da ăștia, ai voștri, de 18, 19, 20 de ani, în ziua alegerilor, o să iasă la șașlîc”, spune proful.

Autorul înregistrării video susține că numele profesorului este Boris Cușnir, acesta activează la liceul Mihail Sadoveanu din orașul Ocnița. Totodată, proful predă geografia, dar și educația tehnologică.