Cluj-Napoca s-a transformat joi într-un tărâm de poveste și magie în prima zi a festivalului UNTOLD.

Sute de mii de tineri sunt așteptați în cele patru zile de festival. La scena principală, zeci de mii de tineri au rămas impresionați de prestația Irinei Rimes și a Surorilor Osoianu.

David Ciente, Irina Rimes și Surorile Osoianu au reușit să creeze un moment istoric pentru folclorul românesc pe scena principală de la UNTOLD festival. Combinația dintre instrumental și voce a creat o atmosferă unică.

Piesa „Ielele” a trezit în mulți participanți emoții mixte, mulți dintre ei fiind la prima întâlnire cu folclorul românesc. Fluierul, rock-ul, folclorul românesc și vocea surorilor Osoianu s-au completat de minune și au create un moment de neuitat.

David Ciente, producător de muzică și artist român s-a simțit super bine alături de Irina Rimes și surorile Osoianu, fiind la primul său eveniment de acest tip.

Proiectul David Ciente & Irina Rimes și surorile Osoianu este un proiect care a fost pentru prima dată arătat la UNTOLD festival.

„Muzica lui David este instrumentală, cred că este singurul proiect din România cu așa tentă și eu zic că pentru prima dată când acest proiect este arătat publicului a fost foarte fain și ne bucurăm că am avut onoarea și ocazia să le invităm alături de noi pe surorile Osoianu”, a declarat Irina Rimes în timpul unei conferințe de presă, scrie sursa citată.

Surorile Osoianu s-au simțit ca în tinerețe pe scena de la UNTOLD festival și au fost surprinse de căldura și energia publicului.

„Nouă ne plac provocările și a fost o experiență faină alături de David și Irina, iar publicul a fost cald, plin de energie și foarte numeros (…) Se vede munca organizatorilor prin ceea cred au reușit să realizeze”, au declarat surorile Osoianu.