Președintele Igor Dodon a transmis primul său mesaj de felicitare cu ocazia venirii noului an. El le-a urat moldovenilor multe realizări și gânduri bune.

“Acum gîndurile noastre se îndreaptă către anul care vine, către 2017. Este ca o pagină nouă, pe care urmează să o deschidem și de la care ne așteptăm la lucruri bune și la schimbări fericite.

Eu știu că, oriunde sunteți, în mijlocul familiei, între prieteni, la serviciu, în străinătate sau în singurătate, în bună dispoziție sau, poate, în tristețe, fiecare dintre voi are speranța că anul care vine o să vă aducă mai multă bucurie, mai multe realizări, mai multă căldură din partea celor apropiați”, a declarat Igor Dodon.

El le-a promis cetățenilor că în anul care vine va face tot posibilul să schimbe viața oamenilor în mai bine.

“Îmi doresc din toată inima ca aceste așteptări să se realizeze. Într-o mare măsură, bunăstarea și fericirea cetățenilor depinde de cei de la conducerea țării, depinde de cei care au obligația să mențină creșterea economică, să asigure coeziunea socială, să dezvolte satele, drumurile, agricultura, țara. O asemenea responsabilitate îmi revine și mie ca președinte. E o datorie pe care o voi respecta”, a mai spus Șeful statului.

La final, el a vorbit și în limba rusă, după care a transmis tradiționalul “La mulți ani!”.