(VIDEO) De ziua Poliţiei, ministrul de Interne Alexandru Jizdan şi-a felicitat subalternii printr-un spot video. “Să nu uitaţi, oamenii au nevoie de oameni”

De ziua Poliţiei Naţionale, ministrul de Interne Alexandru Jizdan s-a filmat într-un spot video în care şi-a felicitat subalternii. El le-a mulţumit poliţiştilor pentru munca depusă şi i-a îndemnat să progreseze şi cu fiecare zi să fie mai buni.

„Voi sunteţi schimbarea. De voi depinde liniştea şi securitatea în societate, iar prin acţiunile voastre, prin atitudine şi respect veţi obţine cea mai bună răsplată – încrederea cetăţenilor. Să nu uitaţi că oamenii au nevoie de oameni”, a declarat Alexandru Jizdan.

În filmulet, ministrul s-a filmat printre poliţişti, dar şi în alte locuri publice. Filmuleţul începe cu destăinuri ale ministrului. El spune că a ales să devină poliţist încă acum 24 de ani şi nu ştia ce-l aşteaptă, însă a făcută pentru dragostea de ţară pe care o are. El le-a mulţumit tuturor angajaţilor de la Interne şi i-a îndemnat să fie mai buni.

„Fiecare poliţist din orice colţ al ţării joacă un rol important pentru Ministerul de Interne. Fără voi, noi nu am putea realiza obiective propuse. Împreună suntem o echipă, împreună – mai puternici şi mai buni”.