Un nou partid în Moldova? Anatol Șalaru anunță că a discutat cu Traian Băsescu despre crearea unei noi formațiuni police

În Moldova ar putea apărea un nou partid politic. Anunțul a fost făcut de către fostul ministru al Apărării Anatol Șalaru care a declarat că a discutat cu fostul președinte al României această posibilitate.

Într-o postare pe pagina sa de pe facebook, Șalaru spune că a avut o întrevedere cu Traian Băsescu în cadrul căreia a discutat despre necesitatea formării unei noi structuri politice, dar și alte subiecte ce țin de viitorul politic al țării noastre.

„Am avut un schimb de opinii despre situatia politica din Republica Moldova cu presedintele Traian Basescu. Impreuna am trecut in revista problemele aparute dupa alegerile prezidentiale din Republica Moldova si necesitatea continuarii drumului euro-atlantic. O tema abordata in cadrul discutiilor a reprezentat-o necesitatea construirii unei noi structuri politice, dar si, reconstructiei institutionale a statului astfel incat sa putem face fata incercarilor Federatiei Ruse de a transforma Republica Moldova intr-o enclava a sa”, a scris Șalaru pe facebook, adăugând că „Unirea se face, nu se dezbate!”

Șalaru a publicat și o fotografie în care apare alături de fostul lider de la Cotroceni, Traian Băsescu.

salaru_basescu