Un incident neobișnuit a avut loc astăzi, la prima oră, în orașul Hîncești, când un locuitor din raionul Hâncești a ales o cale mai puțin convențională pentru a ajunge la audiență în primărie. Automobilul său, un Dacia Duster, a fost văzut cum urcă pe scările din fața clădirii administrative, scrie Radio Pro Mingir.

Potrivit martorilor oculari, șoferul ar fi dorit să fie audiat de primar, dar nu a fost lăsat să intre în clădire înainte de programul de lucru. Frustrat de această situație, șoferul a luat o decizie extremă și a urcat cu mașina pe scările primăriei, transmite SubiectulZilei.MD cu referire la realitatea.md.

Reprezentanții Primăriei au declarat că incidentul a creat o situație neplăcută, punând în pericol atât integritatea clădirii, cât și a persoanelor aflate în apropiere. Pe pagina oficială a Primăriei Municipiului Hîncești a fost scris că șoferul este un locuitor al satului Pereni din raionul Hîncești, angajat al ANSA, care în acest fel a decis să protesteze, solicitând mașină de serviciu pentru instituția în care activează.

Imediat a fost alertată poliția care s-a deplasat la fața locului pentru a investiga circumstanțele în care s-a produs acest incident neobișnuit. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție urmează să testeze șoferul pentru a afla dacă acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise.

Autoritățile au spus că vor lua măsuri pentru a preveni astfel de incidente și pentru a asigura siguranța cetățenilor și a clădirilor administrative.