Un moldovean de 44 de ani şi un român de 31 de ani au murit în urma coliziunii dintre două vehicule care a avut loc pe o șosea din Portugalia. Cei doi se aflau alături de alți muncitori agricoli, într-un microbuz cu nouă locuri.

În total, în vehicul erau 12 persoane. Autoritățile au fost informate de incident în jurul orei 06:44. Circulația a fost restricționată timp de patru ore. Persoanele rănite au fost transportate la spitalul din Beja. În incident a fost implicat și un autoturism.

„Există doi morți, un rănit grav și șapte răniți ușor. Toți răniții au fost transportați la Spitalul din Beja”, a transmis o sursă din cadrul Comandamentului subregional Baixo Alentejo.

Persoanele rănite în accident, în municipiul Cuba (Portugalia), au ajuns la spital

Două persoane au fost grav rănite în urma incidentului rutier, fiind vorba despre doi bărbați cu vârste de 62 și, respectiv, 48 de ani. Alte două femei, de 41 și 37 de ani, s-au aflat printre victime. Șase bărbați (vârste: 26, 18, 36, 22, 45 și 34 de ani) au fost răniți ușor în accidentul din municipiul Cuba.

Traficul rutier a fost reluat în jurul orei 10:50. La locul accidentului au fost mobilizați în total 29 de agenți și salvatori, cu sprijinul a 14 autovehicule.

sursa