În Criuleni, o femeie de 59 de ani a fost victima unui atac brutal din partea propriului soț, care a lovit-o cu un topor în regiunea capului. Incidentul s-a petrecut în contextul unui conflict spontan la domiciliul cuplului, unde, pe lângă soție, se afla și soacra în vârstă de 80 de ani.

Potrivit primelor constatări ale poliției, bărbatul de 59 de ani, după ce a agresat cu brutalitate soția, și-a îndreptat furia asupra soacrei, aplicându-i mai multe lovituri cu toporul în regiunea capului și câteva lovituri cu un cuțit pe diverse părți ale corpului. Din nefericire, femeia în vârstă de 80 de ani a decedat pe loc în urma leziunilor primite.

După săvârșirea oribilei crime, bărbatul a părăsit locuința și a dispărut, dar, datorită promptitudinii poliției din Criuleni, acesta a fost localizat și reținut în scurt timp.

Bărbatul va fi supus cercetărilor penale în două cauze distincte pentru tentativă de omor și omor intenționat. Arestarea sa este iminentă, urmând să fie reținut pentru 72 de ore în vederea desfășurării anchetei.