Traficant de droguri, reținut pentru comercializarea heroinei

Un individ de 40 de ani a fost reținut de oamenii legii pentru trafic de heroină. Acesta vindea drogurile unui cerc restrâns de persoane și era foarte precaut, spun oamenii legii. El a fost prins cu ajutorul polițiștilor sub acoperire care au efectuat achiziții de control de la suspect.

Bărbatul a fost reținut la începutul lunii decembrie. Potrivit poliției, el activa de unul singur și în mare parte pe timp de noapte, întrucât din 2015 se afla în urmărire generală pentru furt în proporții deosebit de mari și trafic de droguri.

Un gram de heroină era vândut de suspect cu 3000 de lei, cantitate suficientă pentru 4 – 6 consumatori. Drogurile erau comercializate doar persoanelor de încredere și în cantități deosebit de mari.

În cadrul acțiunilor întreprinse de oamenii legii, au fost ridicate peste 3 gr de heroină, bani în sumă de 40 000 de lei, 3000 euro, telefoane mobile, alte obiecte care vor servi ca probe în cadrul cauzei penale.

Pe numele lui a fost inițiată o cauză penală pentru circulația ilegală a drogurilor, fapt ce prevede până la 15 ani de închisoare.

Potrivit poliției, el nu este la prima abatere de la lege. Când avea 17 de ani el a fost condamnat la 20 de ani de pușcărie petre infracțiuni similare precum comercializarea drogurilor, tâlhărie și furt.