Locuitorii și oaspeții Capitalei se vor putea bucura timp de mai bine de două săptămâni de cel mai mai mare Târg de Crăciun din țară, inaugurat azi în PMAN. Cu tradiționala numărătoare inversă, luminițele de pe bradul din centrul Capitalei au fost aprinse azi sub aplauzele echipei Primăriei Chișinău, ale edilului Ion Ceban și ale miilor de moldoveni adunați în centrul Capitalei.

La marea manifestație de inaugurare, în Piața Marii Adunări Naționale au evoluat artiști excepționali, iar primarul Ion Ceban le-a mulțumit personal de pe scenă tuturor care au fost alături.

La concert au participat Corala „Vocile Primăverii”, Ansamblul de violoniști „Divertisment”, pianiștii Iurie Mahovici și Anatol Lapicus, ETHNO REPUBLIC by Marcel Ștefăneț cu Nelly Ciobanu, Cornelia Ștefăneț, Natalia Gordienko, Geta Burlacu, DARA, „Brio Sonores”, Aurel Chirtoacă, Adrian Ursu, Ion și Ruxanda Rață, Cristina și Sofia Scarlat, Viorica Lupu și Ansamblul folcloric „Opincuța”.

Iar seara feerică a fost încheiată de cu un program excepțional de Crăciun susținut de invitatul special din România – Ștefan Bănică Junior.