Un grav accident rutier a avut loc în seara zilei de ieri, 7 februarie 2024, pe traseul național G90 Ungheni – Cetireni – Alexeevca.

Potrivit News.Ungheni.ORG, conducătorul unui autoturism de model Audi A4, în vârstă de 25 de ani, locuitor al unui sat din raionul Ungheni, având ca pasageră o tânără de 18 ani, a derapat de pe traseu național și s-a tamponat într-un copac, în afara părții carosabile.

Accidentul a avut loc la km 4 al traseului, din direcția satului Cetireni spre municipiul Ungheni.

La scurt timp, un martor ocular a apelat la Serviciul unic 112 și fața locului au venit mai multe echipaje ale poliției, SAMU Ungheni și DSE Ungheni.

În urma accidentului rutier, pasagera, care urma la 9 februarie 2024 să își sărbătorească majoratul, a decedat la fața locului.

Totodată, conducătorul auto, a fost transportat de către un echipaj SAMU Ungheni la spitalul raional Ungheni pentru îngrijiri medicale cu diagnostica: traumă cranio-cerebrală acut închisă, comoție cerebrală. Plagă tăiată în regiunea osului temporal stâng. Fractura oaselor nazale.

Fiind supus testării alcoolscopice, s-a stabilit o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,72 mg/l.

Pe cazul, oamenii legii din cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni au pornită urmărirea penală pe indicii infracțiunii prevăzute de articolul 264 al.4 CP, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.