Se întâmplă şi aşa. Poliţia caută un tânăr care a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni

Dacă Mahomed nu vine la munte, vine muntele la Mahomed. Poliţia caută un tânăr care a fost lovit pe trecerea de pietoni de o maşină. Acesta nu s-a adresat nici la poliţie şi nici la spital după ajutor, iar oamenii legii îl caută pentru a identifica şi şoferul implicat ca să-l poată pedepsi.

Despre incident, poliţia a aflat de la un alt şofer care a surprins momentul impactului cu o camera de bord. Din imagini se vede ca mai multi soferi opresc la zebră pentru a permite pietonilor să treacă. Mai întâi traversează un copil, iar din urmă acest tânăr care nu a mai reuşit să ajungă în cealaltă parte a drumului întrucât o maşină l-a lovit din plin. Norocul lui a fost că automobilul nu avea viteză excesivă şi se pare că tânărul nu a suferit lovituri grave.

Oamenii legii au înregistrat cazul şi a identificat deja şoferul vinovat de accident. El s-a dovedit a fi în vârstă de 30 de ani din capitală. Potrivit lui, victima ar fi refuzat ajutorul medical imediat după impact.

Acum, poliţia îndeamnă victima să se adreseze la ofiţerul de sector pentru ca să fie documentat cazul şi şoferul să fie pedepsit.

Imaginile video de pe camera de bord le puteţi viziona aici.