Reţinut după ce a fumat marijuana în direct pe facebook

Un minor a ajuns pe mâna oamenilor legii după ce a consumat droguri împreună cu un prieten, iar întreg procesul l-a transmis în direct pe facebook. Totul s-a întâmplat într-o locuinţă pe care minorul o închiria în sectorul Râşcani al capitalei.

În cadrul investigaţiei, oamenii legii au stabilit adresa unde aceştia au consumat droguri. Poliţiştii au descins în locuinţă unde au depistat cantităţi impunătoare de droguri. Respectiv la faţa locului au fost sigilate 20 de pachete cu o masă vegetală fărămiţată, asemănătoare cu marihuana, pastile cu efect psihotrop, 16 pacheţele din polietilenă cu diferite substanţe necunoscute, pacheţele din staniol cu substanţă solidă, cântar electronic, precum şi mijloace financiare care ar fi fost obţinute în urma vânzărilor de droguri.

Pe mâna oamenilor legii a ajuns doar minorul de 17 ani întrucât, la momentul reţinerii, prietenul acestuia nu se afla acasă. Acum, oamenii legii sunt în căutarea lui. Totodată, au fost demarate cercetări pentru a se stabili de unde provin drogurile. De asemenea a fost iniţiată o cauză penală pentru circulaţia ilegală a dorgurilor în proporţii deosebit de mari, iar suspecţii riscă ani grei de închisoare.