Proiectul socio-cultural de weekend „Dialog între generații”, ediția 2022, organizat de Primăria municipiului Chişinău – continuă și în această săptămână.

Potrivit primarului general Ion Ceban, sâmbătă, 17 septembrie, Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt, ora 16:00.

În program este Formația ,,Cristal” din cadrul Direcției Cultură și soliștii: Aurica Corduneanu, Valeriu Corduneanu, Anatol Latîșev.

Pe 18 septembrie, ora 11:00 – 18:00, în scuarul „Mihai Dolgan” este programat spectacol de păpuși pentru copii, în program Teatrul de păpuși pentru copii „Pinochio”; Teatrul de păpuși pentru copii „Guguță”- „Motanul Leopold” de Arcadie Hait; manifestarea cultural-artistică cu genericul „Evantai cultural”, în program: Formația cu titlu model „Fagure”, conducător artistic Ricu Vodă.

De asemenea, 24 septembrie, ora 16:00 – 18:00, Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”: incursiuni în lumea teatrului de păpuși, jocuri de animație, în program: Teatrul municipal de păpuși „Guguță” – „Motanul Leopold” de Arcadue Hait; manifestare cultural – artistică cu genericul „Te uită cum cântă septembrie”, în program: Formația cu titlu model „Fagure”, conducător Ricu Vodă, Vitalie Dani; program Dj. Iar pe 25 septembrie, ora – 11:00 – 13:00, Scuarul „Mihai Dolgan”: spectacol de păpuși pentru copii, în program: Teatrul de păpuși pentru copii „Pinochio”.