Oportunitățile de dezvoltare a tinerilor, inclusiv prin acordarea unor locuri de muncă bine plătite în țară, au fost principalele subiecte ale unei noi întâlniri a membrilor și simpatizanților Mișcării Alternativa Națională.

”Sunt tineri, frumoși, deștepți și creativi. Ei sunt prezentul și viitorul nostru. Am discutat cu activul Partidului MAN despre crearea condițiilor mai bune pentru studii, locuri de muncă bine plătite și oportunități de dezvoltare, care sunt lucruri primordiale pentru tinerii noștri. Îmi doresc să rămână acasă pentru că avem cei mai talentați și deștepți tineri care pot să contribuie la dezvoltarea țării”, a declarat președintele MAN, Ion Ceban, în cadrul adunării.

Până acum, formațiunea a organizat întâlniri cu membrii și simpatizanții MAN din toate cele cinci sectoare ale Capitalei și din suburbii, acolo unde au fost abordate noi proiecte de dezvoltare, inițiative sociale și economice și planuri pentru modernizarea infrastructurii. De asemenea, a fost organizată și o întâlnire de suflet cu sute de persoane în etate, care, prin experiența și înțelepciunea lor, sunt gata să pună umărul pentru dezvoltarea țării.