Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, i-a adresat un mesaj de felicitare ex-președintelui Republicii Moldova, liderului PSRM, Igor Dodon, care împlinește azi 46 de ani.

“Stimate Domnule Președinte, activitatea dvs. este un adevărat exemplu de devotament față de Patrie și față de înaltele idealuri ale unei societăți echitabile.

Atenția acordată problemelor și nevoilor cetățenilor simpli, asistența activă pentru toți cei care au nevoie de ajutor și compasiune, înaltul profesionalism și calitățile dvs. umane remarcabile v-au adus respectul binemeritat al cetățenilor. Sunt sigură că aveți în față încă multe idei foarte bune și încă multe victorii strălucitoare. Vă doresc să rămâneți fidel principiilor dvs., să vă păstrați încrederea, decența și bunăvoință. Vă asigur de sprijinul echipei în demersul de a dezvolta frumoasa, iubita și unica noastră Patrie – Republica Moldova. Să aveți multă sănătate, pace și fericire în familie. Iar recunoștința, și bunăvoința oamenilor să vă însoțească mereu!”, se arată în mesajul speakerului.