Medicamente de mii de lei depistate la granița cu Ucraina. Polițiștii de Frontieră au contracarat o tentativă de contrabandă

Medicamente de mii de lei au fost depistate de către polițiștii de frontieră de la Tudora. Oamenii legii au contracarat o tentativă de contrbandă cu produse farmaceutice, fiind depistate astfel 168 de cutii de medicamente.

Potrivit Poliției de Frontieră, cazul a avut loc la punctul de trecere Tudora, la ieșirea din țară. În urma controlului fizic efectuat asupra unui mijloc de transport de model Mitsubishi Lancer, înmatriculat în Ucraina, au fost depistate 168 de cutii cu medicamente. O parte dintre acestea erau ascunse într-o plapumă, iar altele – în locul de păstrare a roții de rezervă.

La volanul autovehiculului se afla un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în orașul Odesa, Ucraina. Fiind luat la întrebări, el a spus că medicamentele au fost procurate în mun. Chișinău pentru rudele sale, din motiv că astfel de preparate nu au putut fi găsite pe teritoriul Ucrainei.

Cazul a fost transmis după competență Serviciului Vamal pentru continuarea cercetărilor de rigoare.