Un automobil de marca Tesla, furată în Germania, a fost descoperită de polițiștii români de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși.

Potrivit Poliției de Frontieră din România, cazul a fost înregistrat pe 2 aprilie, când în cadrul verificărilor, polițiștii au observat un autoturism de marca Tesla, cu număr de înmatriculare din Germania. În urma verificărilor, oamenii legii din România au stabilit că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania.

Fiind interogat, șoferul a declarat că a împrumutat autoturismul de la proprietar, patronul firmei la care lucrează în Germania, care l-a rândul său l-a achiziționat în leasing. Acesta a mai menționat faptul că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu.

Astfel, autoturismul, în valoare de 40.000 de euro, a fost indisponibilizat, iar oamenii legii din România au inițiat o anchetă pe acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

sursa