Lucrările de amenajare a Parcului „Alunelul” continuă. Astfel, au fost instalate sistemele de iluminat nocturn și decorativ, dar şi pentru irigare, pe alei au fost montaţi pilonii, spune primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

În aceste zile se lucrează la montarea acoperișului de pe scena amplasată în zona teatrului de vară, unde sunt amenajate scaunele pentru circa 200 de locuri.

„La fel, se instalează teracota pe cele două havuzuri, ce vor fi muzicale şi vor avea iluminat decorativ. În parc vor fi trei terenuri de joacă şi unul de sport, ce deja a fost construit” a mai adăugat Ceban.

Pe alei vor fi instalate circa 190 de scaune şi 30 de coșuri pentru gunoi. Lucrări de amenajare sunt desfăşurate în prezent pe trotuarul de la intrarea în zona verde, dar şi în zona rondului din faţa Parcului „Alunelul”, unde vom avea şi locuri pentru parcare.

Amintim că pentru reabilitarea parcului „Alunelul”, sectorul 6 din România a acordat un suport de 846 mii Euro. Valoarea proiectului de reconstrucţie a Parcului „Alunelul” este de 948.000 Euro, restul sumei fiind alocată din bugetul municipal.