Primarul Capitalei, Ion Ceban, își continuă inspecțiile în spațiile verzi ale orașului. Astăzi, edilul a mers cu echipa în sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor”, acolo unde sunt anunțate noi proiecte de infrastructură și dezvoltarea celor existente.

„Ne propunem să continuăm lucrările de amenajare a unuia dintre cele mai mari parcuri din Chişinău. Este vorba de completarea terenurilor de sport cu noi elemente, dar şi crearea de noi terenuri multifuncţionale”, a declarat Ion Ceban.

Edilul susține că urmează amenajarea plajei din preajma lacului nr. 3, dar şi alte proiecte de infrastructură în preajma acestuia.

„Am inspectat tot parcul, inclusiv zona din jurul lacului nr.1, unde, câteva luni în urmă, a fost construită noua alee. În ultimii patru ani, în Parcul „Valea Trandafirilor” am reuşit să construim mai multe zone de recreere, dar şi de sport pentru vizitatori, am schimbat mobilierul urban, am instalat noi corpuri de iluminat, așa încât astăzi parcul a devenit mult mai atractiv. Totodată, reamintim că anul trecut am reabilitat strada Valea Trandafirilor, am construit trotuare, iar acum au loc lucrări de reabilitare a trotuarelor şi zonelor verzi de pe bd. Decebal. Mai avem foarte mult de lucru în toate sectoarele”, a mai adăugat Ion Ceban după vizita în Parcul „Valea Trandafirilor”.