Trei adolescenți și o asistentă medicală au fost mușcați de câini în timp ce se aflau pe teritoriul unei tabere de odihnă cu profil sportiv din stânga Nistrului.

Presa din regiunea transnistreană transmite că toți cei care au avut de suferit de pe urma mușcăturilor au fost vaccinați împotriva rabiei.

Primul caz a avut loc zilele trecute, când o fetiță a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine. A doua zi, transmite sursa citată, același câine a ieșit brusc de după o căsuță de pe teritoriul taberei și a atacat un băiat.

Asistenta medicală care a mers să verifice starea băiatului a fost mușcată și ea. Următoarea zi, o altă adolescentă s-a pomenit în față cu un patruped de talie medie, care a înhățat-o de picior.

Presa din regiune transmite că toate victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și au fost vaccinate contra rabiei.

La rândul lor, reprezentanții taberei spun că, cel mai probabil, câinii vin din sectorul de vile din vecinătate. Proprietarii vilelor vin foarte rar, iar animalele ar porni în căutarea hranei prin împrejurimi, fiind atrase de mirosul de la cantină.

sursa