Guvernarea PAS amenință zilnic opoziția cu dosare, dar nu va reuși să ne închidă pe toți, așa metode pe noi nu ne sperie. Declarația a fost făcută de deputatul PSRM, Grigore Novac, la protestul organizat de socialiști în fața Parlamentului.
”Ceea ce fac ei astăzi nu este altceva decât o crimă împotriva propriului popor, care nu are termen de prescripție. Noi suntem amenințați zilnic cu procurorii, pe toți nu ne vor închide, cu aceste metode nu ne vor speria”, a declarat Novac.
Membrul Comitetului executiv al PSRM a declarat că puterea de la Chișinău s-a transformat într-un organ de persecuție a opoziției și a propriului popor.
”Atunci când guvernarea se transformă într-un organ represiv și impune procuratura și justiția să distrugă opoziția, este nu doar strigător la cer, dar și o acțiune criminală și față de opoziție care reprezintă poporul în forul legislativ. Noi cu siguranță începem o luptă foarte dură și crâncenă”, a spus Novac.
Deputatul PSRM a criticat lipsa de reacție din partea diplomațiilor străine față de acțiunile guvernării împotriva opoziției. De asemenea, Novac a declarat că unica salvare pentru Republica Moldova este demisia actualei guvernări.