Compania „Intellect Group” a participat astăzi la al 15-lea forum al Asociației Europene a Sociologilor, care are loc la Barcelona. În fiecare an din 1992, ESA organizează o mare conferință în diferite țări europene.

Reprezentanta Republicii Moldova, compania de consultanță și cercetare politică ”Intellect Group” a abordat în prezentarea sa subiectul: Relevanța retoricii „Alegerea geopolitică” pentru situația socio-politică din țările post-sovietice (cazul Republicii Moldova).

În perioada 31 august – 3 septembrie 2021, peste 3800 de participanți din întreaga lume s-au alăturat celei de-a 15-a conferințe, care se ocupă de „Cunoștințe sociologice pentru viitorul alternativ”.

Organizatorii forumului mizează pe eforturile tuturor participanților din toate domeniile societății, în vederea construirii împreună a viitorului alternativ. Aceștia încurajează sociologii și oamenii de știință din Europa și nu numai, să alimenteze discuția științifică cu date, gânduri și idei noi și să contribuie cu cunoștințe sociologice care prevăd și construiesc viitorul alternativ.