Un protestatar în fața Ambasadei Rusiei din Londra, pe 4 iunie, purtând o mască înfățișându-l pe președintele rus Vladimir Putin, cu o pancartă pe care scrie „Vinovat”. În Rusia și în întreaga lume au avut loc mitinguri pentru a marca cea de-a 47-a aniversare a celui mai înverșunat critic al Kremlinului, Aleksei Navalnîi.

Suținătorii lui Navalnîi la Vilnius, Lituania.  Navalnîi ispășește o pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru fraudă, sfidarea instanței și încălcarea condițiilor de eliberare condiționată, acuzații despre care spune că au fost motivate politic și concepute pentru a-l reduce la tăcere.
2Suținătorii lui Navalnîi la Vilnius, Lituania. 

Navalnîi ispășește o pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru fraudă, sfidarea instanței și încălcarea condițiilor de eliberare condiționată, acuzații despre care spune că au fost motivate politic și concepute pentru a-l reduce la tăcere.
Suținătorii lui Navalnîi participă la un miting în Tbilisi, Georgia.  Navalnîi se află în închisoare din februarie 2021, în urma arestării sale cu o lună mai devreme, după ce s-a întors din Germania, unde a fost tratat pentru o otrăvire aproape fatală pe care a pus-o pe seama Kremlinului,care a negat orice implicare.
3Suținătorii lui Navalnîi participă la un miting în Tbilisi, Georgia. 

Navalnîi se află în închisoare din februarie 2021, în urma arestării sale cu o lună mai devreme, după ce s-a întors din Germania, unde a fost tratat pentru o otrăvire aproape fatală pe care a pus-o pe seama Kremlinului,care a negat orice implicare.
Susținători lu Navalnîi la un miting în Dusseldorf, Germania. „Ca întotdeauna, de ziua mea de naștere, vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor pe care i-am întâlnit în viața mea. Celor buni pentru că m-au ajutat și încă mă ajută. Celor răi pentru faptul că experiența mea cu ei m-a învățat ceva. Mulțumesc familiei mele pentru că a fost mereu alături de mine!" a scris Navalnîi pe Twitter.
4Susținători lu Navalnîi la un miting în Dusseldorf, Germania.

„Ca întotdeauna, de ziua mea de naștere, vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor pe care i-am întâlnit în viața mea. Celor buni pentru că m-au ajutat și încă mă ajută. Celor răi pentru faptul că experiența mea cu ei m-a învățat ceva. Mulțumesc familiei mele pentru că a fost mereu alături de mine!” a scris Navalnîi pe Twitter.

sursa