Descinderi la ministerul Economiei. CNA a fost sesizat de șeful Executivului

Descinderi la ministerul Economiei. Procurorii anticorupție împreună cu ofițerii CNA desfășoara percheziții în mai multe birouri din cadrul instituției. Potrivit publika.md, acțiunile au loc după ce organele anticorupție au fost sesizate de către șeful Executivului Pavel Filip.

Surse din cadrul anchetei au spus, în exclusivitate pentru publika.md ca sunt vizați funcționari din MEC într-un dosar care privește modul de gestionarea a unei întreprinderi de stat.

Printr-un comunicat de presă, ministerul Economiei confirmă acțiunile anchetatorilor și spune că instituția oferă tot suportul necesar. “Conducerea instituției permanent a optat pentru excuderea cazurilor de încălcare a legislației naționale în toate domeniile social-economice și a promovat o politică fermă privind eliminarea acestor fenomene din activitatea oricarei instituții de stat. Poziția dată rămâne una prioritară pentru Ministerul Economiei și în viitor, deoarece doar prin excluderea unor asemenea cazuri putem realiza obiectivele asumate în procesul de modernizare și reformare a Republicii Moldova”, se arată în comunicatul de presă.