Consumatori de droguri, surprinşi în flagrant delict pe o stradă din capitală

Polițiștii din capitală au reţinut mai multe persoane suspectate de păstrare şi consum de substanţe narcotice.

Astfel, un cuplu cu vârstele de 28 de ani şi respectiv 31 de ani, au fost observaţi de către un echipaj ce patrula pe strada Hipodromului din sectorul Râşcani, ce manifestau un comportament neadecvat. Asupra lor au fost depistate câteva pacheţele cu o substanţă uscată şi fărămiţată.

Alţi doi suspecți au fost reţinuţi pe strada Mihail Sadoveanu din sectorul Ciocana, în timp ce inhalau droguri cu un dispozitiv confecţionat artizanal, aceștia s-au dovedit a fi în vârstă de 27 şi respectiv 29 de ani.

Iar un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reţinut în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul Centru. Acesta a nimerit în vizorul poliţiştilor, întrucât se comporta suspect şi ar fi încercat să fugă într-o direcţie necunoscută. El a fost oprit de poliţişti, fiind depistate şase pacheţele cu o substanţă de culoare albă.

Toși suspecţii riscă să fie cercetaţi penal şi sancţionaţi cu amendă în mărime de la 15.000 la 21.000 de lei sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Totodată au fost reţinuţi pe urme fierbinţi trei minori, implicaţi în săvârşirea jafurilor în stradă.

În primul caz este vorba despre un minor de 12 ani, care ar fi jefuit un copil de 8 ani de un telefon de model “Samsung Galaxy S4”. Incidentul a avut loc pe strada Milescu Spătaru din sectorul Ciocana. Iar doi minori cu vârstele de 15 ani şi 16 ani, a fost reţinuţi în sectorul Buiucani, după ce ar fi atacat o femeie şi au deposedat-o de geanta de pe umăr.