Un bărbat, originar din Rusia, a fost condamnat la închisoare după ce a înjunghiat două persoane, una dintre care a decedat la scurt timp.

Potrivit Procuraturii Generale, totul s-a întâmplat la data de 20 noiembrie 2022. Un bărbat de 38 de ani, originar din Federația Rusă, a apelat la serviciile sexuale ale unei femei de ocazie. Aceștia au mers în apartamentul ei din sectorul Botanica al Capitalei, unde a avut loc raportul sexual, transmite Știri.md. 

Mai târziu, în jurul orei 05:00 dimineața, în camera unde se aflau inculpatul și femeia a intrat soțul acesteia, care pretindea bani suplimentari de la inculpat pentru anumite ofense verbale aduse soției sale. 

Prin urmare, între bărbați s-a iscat un conflict. Aceștia s-au încăierat într-o bătaie și inculpatul le-a aplicat mai multe lovituri cu un cuțit soților, provocându-i bărbatului răni grave în urma cărora, în rezultatul hemoragiei interne și externe, acesta a decedat.

Femeia a fost internată în spital în stare gravă. 

Astfel, acesta a fost recunoscut vinovat pentru tentativă de omor a două persoane, stabilindu-i-se o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de 15 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.