În legătură cu imaginile care au apărut în media, unde doi tineri sunt umiliți și tunși forțat, Inspectoratul General de Poliție a venit cu o reacție.

Poliția din Călărași a intrat în posesia imaginilor video, unde mai mulți indivizi înjură și agresează verbal și fizic, doi tineri pentru că au părul lung. De asemenea, în imagini se arată cum celor doi le-a fost tăiat părul forțat de un grup de persoane necunoscute, transmite SubiectulZilei.

Astfel, polițiștii din Călărași s-au sesizat și au început cercetările. Ca rezultat, poliția a stabilit că incidentul ar fi avut loc în luna iulie curent, la o benzinărie din orașul Călărași. În acest caz au fost identificați șase bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani.

La moment a fost inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele și atrage la raspundere conform legii persoanele suspecte.

De asemenea, facem apel la persoanele care au avut de suferit să se prezinte la Poliție pentru a depune plângere.

SubiectulZilei amintește că doi tineri în vârstă de 19 ani au fost înjurați și agresați verbal și fizic pentru că aveau părul lung. Cei doi tineri au fost tunși forțat de un grup de persoane necunoscute, care ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice.