Președintele Partidului Pro Moldova, Andrian Candu, susține că în Republica Moldova este la modă ca politicienii să facă apel la organizarea alegerilor anticipate, dar mulți deputați înțeleg că ele pot să nu aducă soluții și reprezintă costuri, incertitudine, confruntarea politică. Declarația a fost făcută la emisiunea „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4.

De asemenea, Andrian Candu precizează că este conștient de faptul că noua formațiune politică pe care o conduce ar putea să nu intre în Parlament în cazul alegerilor parlamentare.

„Pentru a merge la alegeri parlamentare, trebuie să ai strategie, trebuie să ai mesaj, trebuie să ai echipă. Trebuie să ai mai multe chestiuni. Există variante și variante din punct de vedere al pregătirii unei echipe pentru parlamentare. Știți foarte bine că dacă echipa este bună și se mobilizează și echipele bune se mobilizează, știu cum se lucreze, de la trei la sută sau doi la sută poți să ajungi în 4-5 luni la cinci la sută. Sunt multe chestii. Politica este o artă până la urmă”, a spus Candu.