Andrei Năstase şi echipa Platformei DA continuă întâlnirile cu cetăţenii: „Nu am dorit să facem politică. Dar acum suntem obligaţi să transformăm speranţa poporului în voinţa politică puternică.

Platforma Demnitate şi Adevăr continuă întâlnirile cu cetăţenii din teritoriu. Astăzi liderul Platformei DA, Andrei Năstase, împreună cu membri ai formaţiunii, a avut discuţii cu mai mulţi cetăţeni din Vadul lui Vodă. Reprezentanţii Platformei DA susţin că agenda actualei guvernări este cu totul diferită de problemele cu care se confruntă cetăţenii.

„Deja nu ne mai surprinde bucuria nedisimulată, licărul de încredere şi speranţă din ochii oamenilor la întâlnirea cu liderii platformei Demnitate şi Adevăr, pentru că această atmosferă o atestăm pe întreg teritoriul ţării. Ca de fiecare dată, aflăm noi şi noi detalii despre viaţa lipsită de bucurii a concetăţenilor aduşi la disperare de guvernarea mafiotă care, în dispreţ şi bătaie de joc faţă de cetăţenii ţării, se lăfăieşte în plăcere şi huzur. „Când o să scăpăm de ei?”, ne întreabă oamenii. Şi le răspundem că acest lucru se poate întâmpla doar dacă nu vom fi indiferenţi, dacă nu vom mai crede minciunilor păgânilor de la guvernare şi ne vom uni forţele într-un singur pumn, cel al Demnităţii şi Adevărului”, a adăugat secretarul Platformei DA, Chiril Moţpan.

Reprezentanţii formaţiunii politice spun că au discutat, în special, despre problema comerţului şi au reieterat poziţia Platformei DA că în următorii cinci ani nu există pentru comercianţi mici alternativă pentru patenta de întrteprinzător. „Aparate de casă şi evidenţa contabilă pentru oameni, care supraveţuiesc, este o inepţie a guvernării, totalmente ruptă de realitate”, a menţionat Alexandru Slusari.

„Nu am dorit să facem politică. Dar acum suntem obligaţi să transformăm speranţa poporului (ultima pentru foarte mulţi cetăţeni) în voinţa politică puternică. Suficientă pentru a distruge un sistem antipopular şi a edifica în foarte scurt timp un Stat pentru Oameni, o ţară în care să vrei să trăieşti”, a mai spus vicepreşedintele Platformei DA.