Fosta ministră a Afacerilor Interne, Ana Revenco, ar putea fi numită în funcție în cadrul unei instituții de stat. Anunțul a fost făcut de președintele Parlamentului, Igor Grosu. Acesta a spus că Revenco este o profesionistă și va reveni cu noi forțe.

„Eu vreau să vă spun că oamenii aceștia îs colegi de-ai noștri care o să se regăsească în alte instituții, în care noi avem nevoie de capacitățile lor”, a menționat Grosu, transmite newsmaker.md. 

Fiind întrebat unde se va regăsi Ana Revenco, Grosu a declarat: „Să așteptăm un pic. E un domeniu conex, e ceva în care dumneaei… Revenco va activa într-o instituție de stat”, a precizat Grosu.

„Este o profesionistă, a pus și pune foarte mult suflet în ceea ce face și noi avem nevoie de ajutorul ei. Eu sper foarte mult că foarte curând o să revină cu noi forțe”, a conchis Igor Grosu în cadrul unei emisiuni. 

Ana Revenco a venit la șefia Ministerului de Interne pe 6 august 2021. Revenco a fost numită în funcție, inițial, în Guvernul condus de fostul premier Natalia Gavrilița. Ea și-a păstrat fotoliul și după demisia Nataliei Gavrilița, fiind numită ministru de Interne pe 16 februarie 2022, în Guvernul Recean.