Acest hack pentru zboruri ieftine a asigurat clienților mulțumiți bilete la prețuri mici – dar poate fi riscant.

Călătorii care cumpărau bilete cu China Southern Airlines la începutul acestei luni au fost încântați să găsească zboruri la prețul de cel puțin 1 euro.

Dar nu a fost o vânzare timpurie de Black Friday: cea mai mare companie aeriană din China s-a confruntat cu o problemă tehnică care a durat aproximativ două ore pentru a se rezolva. Între timp, clienții s-au grăbit să rezerve biletele ieftine, care erau disponibile către și dinspre metropola capitalei Sichuan, Chengdu din China.

În ciuda prețului între 10 și 30 de yuani (1-4 euro), biletele au rămas valabile, deoarece compania aeriană a decis să onoreze

Astfel de incidente nu sunt nemaiauzite. Deși rare, așa-numitele „tarife de eroare” sunt o modalitate câștigătoare de a vă asigura zboruri ieftine pentru următoarea dvs. escapadă.

Ce este un tarif de eroare?

După cum sugerează și numele, tarifele de eroare sunt greșeli făcute atunci când prețul unui zbor este afișat online. Uneori, biletele sunt vândute cu mult mai puțin decât ar trebui, fie din cauza unei erori umane, fie din cauza unor erori în sistemele complexe care determină prețurile zborurilor.

Călătorii pricepuți pot profita de aceste greșeli pentru a-și asigura o vacanță ieftină – dar există unele riscuri cu aceste tarife low-cost.

Iată tot ce trebuie să știți despre tarifele de eroare, de la cum să le găsiți la ce s-ar putea întâmpla atunci când le rezervați.

Hack pentru zboruri ieftine: Cum să găsiți tarife de eroare

Există diverse site-uri web și buletine informative dedicate găsirii de zboruri ieftine – inclusiv cele specializate în hack-uri precum skiplagging și tarife de eroare.

Jack’s Flight Club este un exemplu care oferă oferte de zboruri printr-un buletin informativ prin e-mail și o aplicație mobilă. În loc să ofere bilete prin propria platformă, redirecționează utilizatorii către site-urile de rezervare ale companiei aeriene sau agenției de turism. Abonamentul este gratuit, deși abonamentul Premium oferă acces la mai multe reduceri.

Serviciul oferă alerte pentru zboruri ieftine cu plecare din toate aeroporturile din Belgia, Danemarca, Germania, Irlanda, Luxemburg, Țările de Jos, Norvegia, Suedia și Regatul Unit, precum și din Boston, Chicago, New York, Philadelphia și Washington DC în SUA. .

Secret Flying oferă un serviciu similar, cu oferte de zboruri ieftine și greșeli enumerate pe site-ul său și partajate cu abonații prin e-mail. Acesta caută oferte care pleacă de pe aeroporturi din întreaga lume și este gratuit de utilizat.

De asemenea, puteți configura alerte de preț pentru anumite rute cu servicii de agregare precum Skyscanner sau Google Flights.

Tarifele de eroare sunt de obicei rectificate sau se epuizează rapid, așa că va trebui să acționați rapid pentru a vă asigura un zbor ieftin.

sursa