Principalul suspect din dosarul uciderii dentistei Marina Gavril din Brăila va fi scos pe 2 octombrie de după gratii pentru câteva ore și dus acasă ca să asiste la punerea sub sechestru a locuinței sale.

Marcel Mihai, în vârstă de 39 de ani, este acuzat ca a omorât-o pe doctoriță cu scopul de a o tâlhări. Procurorul de caz a pus sechestru asigurator pe imobilul pe care îl deține suspectul. Astfel, Poliția a mers la locuința bărbatului pentru a pune în aplicare această măsură, iar la acțiune va participa și principalul suspect al crimei.

Rudele victimei doctoriței ucise, soțul, părinții și fratele doctoriței, s-au constituit parte civilă în proces și cer fiecare daune morale de 1.000.000 euro.

Bărbatul susține că este nevinovat

Marina Gavril a fost ucisă marți, 16 iulie, cu mai multe lovituri de cuțit în propriul cabinet. Procurorii susțin că bărbatul a intrat în cabinetul doctoriței stomatolog Marina Gavril și a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit, pentru a o tâlhări. Individul i-a luat apoi telefonul mobil și cardurile bancare, de pe care a scos mai multe sume de bani până în momentul în care a fost prins.

Marcel Mihai este acuzat de omor calificat, de tâlhărie calificată, dar și de mai multe infracțiuni economice și informatice. Bărbatul susține, în continuare, că este nevinovat.

Un medic stomatolog, în vârstă de 41 de ani din Moldova, și-a pierdut viața, după ce a fost atacat cu bestialitate în propriul cabinet. Femeia a primit mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului.

Ulterior, polițiștii au descoperit că femeia locuia într-un cartier rău famat și trăia, de mai multe luni, în teroare, din cauza unor localnici cu care ar fi avut un conflict. Pentru că ar fi fost constant amenințată cu moartea, doctorița și-a luat recent permisul de port armă și urma să își cumpere un pistol.

sursa