Doi tineri proaspăt căsătoriți din satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă, au nevoie de ajutor. Ambii au fost induși în comă după ce au suferit diferite traumatisme grave în urma unui accident produs la data de 23 august curent.

„Acești doi tineri frumoși și plini de viață cu mai puțin de două săptămâni în urmă au făcut nunta. Aceștia erau în așteptarea unui bebeluș, însă au nimerit într-un accident grav în seara zilei de 23 august, în jurul orei 23:42”, scriu cunoscuții cuplului pe Facebook.

În prezent, tinerii sunt internați în spital, fiind în stare gravă. Ambii au fost induși în comă. Tânăra în vârstă de 21 de ani, care este însărcinată, a suferit o lovitură puternică la encefal, în zona gâtului este afectat un inel de la coloana vertebrală și are lovituri în zona pieptului. 

Iar tânărul în vârstă de 24 de ani are lovituri în zona capului, i s-a rupt o coastă, bazinul și, în urma acestor traumatisme i-au fost afectați și plămânii. 

„Rudele sunt în șoc și distruși și nu fac față cheltuielilor enorme pentru ambii tineri. De asta vă rugăm, cât de puțin din puținul vostru, să ajutați această tânără familie frumoasă și plină de viață. În prezent, ambii se află în comă, la Chișinău. Medicii nu spun nimic concret”, mai scriu apropiații cuplului. 

Contactată de Știri.md, șefa Secției comunicare și protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, a declarat că în urma accidentului, produs la data de 23 august, în jurul orei 23:50, în apropierea localității Popeasca din raionul Ștefan Vodă, o persoană a decedat, iar altele două au fost transportate la spital. 

„Preliminar, oamenii legii au stabilit că un automobil de model Volkswagen a derapat de pe traseu lovindu-se într-un copac. În urma impactului, o femeie în vârstă de 54 de ani, fiind pasageră în automobil, a decedat la fața locului. 

Șoferița, o tânăra de 21 ani, dar și tânărul de 24 de ani, la fel pasager, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, a mai declarat Diana Fetco. 

Cei care doresc să îi ajute pe tineri o pot face prin următoarele metode: 

Nr.card: 4356960067444999

Visa

Chiriac Nicoleta

Codul fiscal: 2005034097411

Banca: ВС MAIB SA

BIC/SWIFT: AGRNMD2X

IBAN: MD85AG000000022594991648

N contului: 22594991648

Valuta: MDL

sursa