Un accident mortal s-a produs în dimineața zilei de 15 august, în apropierea localității Ruseni. O tânără de doar 21 de ani a decedat după ce mașina în care se afla în calitate de pasager s-a răsturnat.

Potrivit oamenilor legii, în această dimineață, 15 august, Poliția din Edineț a fost sesizată despre producerea unui accident rutier în apropierea localității Ruseni.

Un automobil de model Honda, condusă de un tânăr în vârstă de 22 de ani, care avea ca pasageră o tânără de 21 de ani, s-a răsturnat pe traseu. 

Drept urmare, ambii au fost preluați de ambulanță. În urma traumelor primite fata a decedat, iar tânărul se află în stare gravă la spital.

Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele, inclusiv dacă accidentul s-a produs din cauza unei defecțiuni tehnice a mașinii sau o unei erori de șofat a conducătorului auto.

Începând cu ziua de ieri, 14 august, Poliția Națională își intensifică măsurile de prevenire și reducere a accidentelor rutiere, în special a celor cu consecințe grave.

Reamintim că, doar în weekendul precedent, 10-11 august, peste 2.100 de participanți la trafic au fost sancționați de inspectorii de patrulare, după ce au ignorat prevederile Regulamentului Circulației Rutiere.

Cinci persoane au ars de vii după ce mașinile în care se aflau au luat foc în urma unui grav accident rutier produs în raionul Strășeni, satul Codreanca.

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident care s-a produs în municipiul Soroca, în noaptea de 10 spre 11 august.

Un automobil a derapat de pe traseu și a ajuns într-un șanț în urma unui accident rutier în localitatea Hrușova, din raionul Criuleni.

Un minor de 13 ani a fost transportat de urgență la spital după ce a fost rănit în urma unui accident rutier produs în seara zilei de 9 august la intersecția străzii Vasile Lupu cu strada Ion Pelivan din Chișinău.

Un accident rutier grav s-a produs în dimineața de 13 august, în raionul Vulcănești. În urma impactului, două persoane au fost transportate la spital.

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost lovit mortal de un automobil, în urma unui accident produs la data de 13 august, în satul Caragaș din Slobozia.

De menționat că, potrivit Biroului Național de Statistică, de la începutul anului curent, 85 de persoane au decedat în urma accidentelor rutiere.

sursa