Cu ocazia aniversării a 32-a de la lansarea operațiunii de menținere a păcii în Zona de Securitate a Republicii Moldova, în raionul Dubăsari, a avut loc o ceremonie, unde a fost prezent viceprim-ministrul pentru Reintegrare Oleg Serebrian, alături de conducătorul delegației Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control și experții acesteia.

În cadrul evenimentului, Oleg Serebrian a apreciat contribuția adusă de către militarii moldoveni la menținerea păcii și securității țării, precum și a mulțumit pentru dedicația lor în vederea ocrotirii valorilor constituționale, caracterului suveran și teritorial integru al R. Moldova.

Astfel, în cadrul ceremoniei festive, mai mulți pacificatori au fost decorați cu distincții și grade militare, diplome de onoare pentru îndeplinirea ireproșabilă a serviciului și pentru rezultate performante în activitatea profesională.

Evenimentul a fost organizat la Batalionul 3 infanterie independent al Forțelor de Menţinere a Păcii (FMP) din Coșnița, raionul Dubăsari.

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images

sursa