Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, căutat de autorităţile române, care a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare după ce a condus un automobil în stare de ebrietate pe teritoriul României.

Potrivit autorităților române, la sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control un bărbat de 30 de ani din R. Moldova, pasager într-un mijloc de transport.

În cadrul verificărilor, oamenii legii au constatat că pe numele bărbatului era emisă de autoritățile române, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, acesta fiind condamnat la un an și șase luni închisoare cu executare pentru că a condus un automobil în stare de ebrietate pe teritoriul României.

Astfel, bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

sursa