Vlad Plahotniuc și-a publicat biografia pe blog. Vezi ce pasiuni a avut liderul PD în copilărie

Liderul PD Vlad Plahotniuc și-a publicat biografia pe blog. Politicianul a făcut publice detalii care nu se cunoșteau până acum precum și fotografii din copilăria sa.

“Am avut o copilărie frumoasă şi foarte activă, de mic trăiesc cu senzaţia că ziua e prea scurtă şi noaptea prea lungă, nu-mi ajungea timpul nici atunci, nu-mi ajunge nici acum. De aceea somnul la prânz era coşmarul meu când eram copil, la fel şi culcatul seara devreme. Azi mă bucur de libertatea de a dormi 3-5 ore pe noapte, mi-am făcut singur ziua mai lungă din contul nopţii mai scurte”, scrie Vlad Plahotniuc pe blogul său.

Puțini însă știu că în copilărie, Vlad Plahotniuc era pasionat de muzică, sport și lectură.

“Am frecventat 6 ani şcoala de muzică, am practicat diferite genuri de sport, dar cel care mi-a produs mari satisfacţii a fost haltere, care mi-a adus şi locul doi pe republică între juniori, sub îndrumarea unui maestru internaţional în acest sport”, mai scrie Vlad Plahotniuc.

Liderul PD mai spune că nu a fost un copil răsfățat, întrucât erau 6 copii, iar grijile nu mai lăsau loc pentru alintări. Plahotniuc spune însă că l-a învățat ce înseamnă să ajuți, să muncești în echipă și să prețuiești ceea ce ai.