Vlad Plahotniuc despre viitorul patidului Democrat: PDM va fi partidul spre care pot oamenii să meargă cu încredere pentru că le va rezolva problemele

Partidul Democrat va fi formaţiunea la care oamenii să se adreseze pentru a-şi rezolva problemele. Asta îşi propune să facă noul lider al PD Vlad Plahotniuc. În discursul său, Plahotniuc a declarat că vrea să reformeze partidul şi să-l facă să lucreze în interesul cetăţeanului mereu, nu doar înainte de alegeri.

„Avem în Moldova diverse partide: pro ruse, pro româneşti, pro europene, fiecare îşi ia turta lui în campania electorală şi pe urmă nu mai produce nimic, şi aşteaptă următoarele alegeri.

Ba şi mai grav, aceste divizări forţate ale societăţii isterizează populaţia  şi creează o atmosferă de nesiguranţă în ţară.

În Moldova, în campaniile electorale în special, dar deseori şi dupa, ai senzaţia, că se rup in bătăi politice europenii, românii, ruşii, americanii.

Dar unde-s moldovenii aici ???

Şi atunci ce fac partidele noastre?

Se declară pro ruse sau pro europene şi se intrec în cunoştinţe profunde de istorie si geopolitică.

Şi unde sunt moldovenii în toată povestea asta?

Care este partidul moldovenilor?

Care este partidul spre care pot oamenii să meargă cu încredere pentru că le va rezolva problemele?

Eu cred că acesta trebuie să fie, desigur, partidul nostru-Partidul Democrat”, a declarat președintele PDM, Vlad Plahotniuc.

În opinia sa, PDM trebuie să devină un asemenea partid întrucât este:

„un partid cu iniţiativă, un partid cu oameni profesionişti, un partid care găseşte soluţii la problemele oamenilor, un partid european prin modul în care face politică şi un partid progresist prin viziunea sa modernă de dezvoltare a ţării”, a subliniat Plahotniuc.