Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, copreședintele blocului electoral ACUM, este orbit de putere și dă dovadă de apucături dictatoriale, exact cum era în cazul fostului șef al PLDM, Vlad Filat, condamnat pentru corupție și judecat acum pentru furt din Banca de Economii. Calificarea a fost dată de către candidatul independent la alegerile di 24 februarie Marin Livădaru, la emisiunea ”Candidat” de la TVC21, informează Subiectulzilei.md

”Unele metode de conducere într-un bloc politic nou pe care le-am văzut la dl Andrei Năstase, mi le amintesc pe cele ale dlui Filat. Noi nu vrem să fim mercenari. Din motive de intenții bune să scăpăm de această guvernare, și să vedem mercenarii altui lider și să nimerim într-o dictatură unilaterală așa cum a fost cu dl Filat”, a spus Livădaru.

Acesta amintește și de evenimentele din 2015, când Năstase a deturnat mișcarea protestară pentru a-și face partid, ca să ajungă la putere.

”Eu sper că într-o bună zi vom avea oportunitatea, în cadrul unei ședințe cu participarea mai multor colegi, să vorbim despre adevărul care s-a întâmplat în 2015. El acum se află pe un munte foarte înalt de fericire, de recunoaștere, se bucură de popularitatea societății și este probabil orbit de această putere și ca un taur vede astăzi numai roșu”, a evidențiat candidatul independent.