Moldovenii ar putea rămâne fără salarii din cauza grupului parlamentar Pro Moldova, condus de Andrian Candu, finul oligarhului Vlad Plahotniuc. De această părere este vicepreşedintele PPDA Alexandru Slusari și a fost expusă într-o declarație pentru Ziarul Naţional.

Slusari a precizat că PPDA nu are de gând să depună o sesizare la Curtea Constituțională privind rectificările bugetare și măsurile de sprijin pentru business, propuse de Guvernul Chicu.

„Că vrea să conteste aceste legi Andrian Candu, e разборка voastră oligarhică. Trei ani ați colaborat cu el. Ați depus flori împreună la monumentul lui Ștefan cel Mare, după ce pe noi Poliția ne-a ridicat pe sus. Cu Șor ați avut o geantă și un avion на двоих. ”, a declarat Slusari.

Precizăm că liderul Pro Moldova, Andrian Candu, a declarat că va contesta la Curtea Constituțională rectificările la Buget-2020, după ce documentul a fost aprobat de Parlament. Noile modificări prevăd ca 50% din taxa aeroportuară de 9 euro să treacă în bugetul stat. Mai multe voci au declarat că Andrian Candu apără interesele lui Ilan Șor, care a preluat ilegal Aeroportul.