Lidera PAS, Maia Sandu, este de vină pentru accederea la putere a preşedintelui Igor Dodon. Declaraţia aparţine liderului “Partidului Nostru”, Renato Usatîi, şi a fost făcută în cadrul unui interviu pentru portalul cotidianul.md.

Nu este pentru prima dată când Renato Usatîi lansează săgeţi otrăvite în adresa Maiei Sandu. La începutul anului 2019, liderul „Partidului Nostru” spunea că Sandu ar fi dependentă de banii lui Ilan Şor, fost primar de Orhei. „Maia Sandu mai stă în mașină la Șor, iar Șor poate să o țină cu ceva pe Maia și asta tot e spectacol”, declara Usatîi, într-un live pe Facebook.

Nici liderul PPDA, Andrei Năstase, fostul partener de bloc al Maiei Sandu, nu a scăpat de atacurile lui Renato Usatîi. Acesta l-a acuzat pe Năstase de incompetenţă: „Andrei a plecat de la MAI și nu a mai aflat că poliţia poate intenta dosare penale”, a declarat Usatîii.

La începutul anului 2020, liderul „Partidului Nostru” declara, ironic, că liderul PPDA, Andrei Năstase, a decis să iasă de sub fusta Maiei Sandu, înaintându-şi candidatura la funcţia de şef al statului.