Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, primarul municipiului Bălți, și oamenii din anturajul lui sunt acuzați că ar fi însușit ilegal o suprafață de teren ce aparține Stadionului municipiului și care este proprietate publică. Cazul a fost sesizat de mai mulți locuitorii ai capitalei de nord și mediatizat de Liderul Organizației Teritoriale Bălți a Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Nelu Straciuc.

Porțiunea din terenul stadionului care este luată ilegal se află în imediata vecinătate cu clădirea sediului Partidului Nostru din Bălți. Edificiul aparține familiei Nicolae Grigorișin, unul din liderii formațiunii și viceprimar al municipiului Bălți. 

Din imaginile făcute publice se vede că gardul care separă o parte din suprafața stadionului se intersectează direct cu sediul PN din Bălți. O angajată a Partidului Nostru a declarat că această suprafață a terenului Stadionului municipal aparține acum soției viceprimarului din Bălți, Nicolae Grigorișin.

Autorul filmării bănuiește că această porțiune de teren este dată ilegal în folosința PN sau chiar în proprietatea privată a unuia dintre liderii partidului condus de Renato Usatîi. Acesta anunță că va sesiza Procuratura, IGP și Oficiul cadastral pentru a verifica în ce normă legală se încadrează acest act.