Reprezentanți ai Autorității de Transport Public (ZTM) din Lublin, Polonia, se află într-o vizită de lucru la Chișinău. Membrii delegației au venit în data de 24 octombrie și se vor afla în Capitală până în 29 octombrie.

Din componența delegației fac parte directorul general al ZTM Lublin, Grzegorz Malec, adjunctul său, Sławomir Podsiadly, și specialistul în domeniul transportului public, Rafal Tarnawski.

”Pe parcursul acestor zile, reprezentanții ZTM vor vizita instituțiile publice și întreprinderile municipale de transport public și vor oferi instruire angajaților acestora. Scopul principal al vizitei este transferul de experiență și expertiză precum și de bune practici pentru o gestionare mai eficientă a transportului public urban”, a scris edilul Ion Ceban pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Vizita de studiu este organizată în cadrul proiectului „MOVE IT like Lublin” destinat dezvoltării durabile a transportului public din municipiul Chișinău. Ințiativa este susținută financiar Uniunea Europeană și implementată de Primăria municipiului Chișinău.